Храната в Лаванда

В Lavanda Bed&Breakfast предлагаме домашно приготвена, комфортна храна с подбрани сезонни продукти, поднесена в уютна атмосфера. Обичаме да готвим, не се притесняваме да експериментираме и предлагаме богат избор от разнообразни ястия.

Използваме сезонни, натурални продукти от малки местни производители. Ястията ни са овкусени с пресни подправки и ядливи цветя, които отглеждаме в нашата билкова градина.
За нас не е проблем да приготвим за вас вегетарианскo, веганско или безглутеново меню.

Приготвяме храна само за гости на къщата!

Цената на менюто е 55 лв. за възрастен и 25 лв. за дете (до 14 год.), за тристепенна вечеря която включва: салата, основно ястие, десерт, домашен хляб, вода, диджестив и чай/кафе. 

Потвърждение за вечеря, се прави предварително, поне 5 дни преди датата на настаняване, като трябва да имате предвид, че не всеки ден приготвяме вечеря.

В Lavanda Bed&Breakfast предлагаме и разнообразни напитки – подбрани вина, от малки изби с утвърдено качество, богат избор от алкохолни напитки и вкусни коктейли.

Тъй като в къщата се предлагат храна и напитки, учтиво молим нашите гости да не консумират в общите площи на къщата закупени от вън храна и напитки.