Информация за стаята

Стая Лавандула е подходяща за настаняване на семейства с до 2 деца при допълнително заплащане, което се таксува отделно. Ако децата са настанени на разтегателният диван, цената на стаята се калкулира като тройна или като четворна стая, в зависимост от броя на децата (вижте цените по-долу). Няма доплащане за деца настанени в бебешка кошара или в леглото на родителите си (на възраст до 4 год.) и с ястие за закуска като на родителите си. 

Стая Лавандула е с прекрасен изглед към каньона на река Канина. Уникалната спалня от ковано желязо и дърво предлага невероятен комфорт дори и за най-взискателните гости. Ако решите да си починете в компанията на приятна книга, стая Лавандула предлага удобен диван точно до прозореца.

Банята е оборудвана козметика на английската марка “Duck Island”, както и луксозни хавлии. Леглото е с матрак от MemoryFoam и висококачествено спално бельо. За допълнителен комфорт предлагаме меню от няколко вида подбрани възглавници.

Закуска: Вярваме, че закуската е важна част от вашето незабравимо преживяване в Lavanda Bed&Breakfast, затова нашите гости имат възможността да се поглезят като изберат закуската си от меню. Прясно изстискан портокалов сок, отлично кафе и разнообразни чайове са неизменна част от нашата закуската. Менюто включва избор от традиционни закуски, закуски с яйца и здравословна селекция. Закуската се сервира между 8:30ч.-11:00ч. 

Размер на спалня: 160/200см
Размер на разтегнат диван: 120/200см

Цена за нощувка със закуска (B&B):
Двойно настаняване - 170 лв. / * Висок сезон 190 лв.
Тройно настаняване - 200 лв./ * Висок сезон 220 лв. 
Четворно настаняване (2 възрастни и 2 деца) - 220 лв. / * Висок сезон 240 лв.
* Висок сезон: от 10 юли до 10 септември.

Максимум гости 3
Вид на леглото/леглата 1 разтегателен диван & 1 голямо двойно легло
Размер на стаята 33 m²

Удобства

  • Безплатни тоалетни принадлежности
  • Самостоятелна баня
  • Електрическа кана
  • Гардероб или килер
  • Гледка към планината
  • По-високите етажи са достъпни само по стълбите
  • Разтегателен диван